Homokfúvás árak kedvező feltételekkel .

A homokszórás segítségével a finom felületek durvábbá, durva felületek finommá tehetőek, valamint a csiszoló (jelen esetben homok) anyagok koptató hatása miatt a kezelt felületen megtapadt idegen anyagok, szennyeződések eltávolíthatóak legyenek.
Festett, vagy korrodált fém illetve beton felületek szennyeződéseinek eltávolítása különböző tisztasági fokozatokban. Betonfelületeken repedések feltárására, és a szennyeződések eltávolítására alkalmazzuk. Fémfelületeken korrodált felületek és szennyeződések eltávolítására használjuk.Homokszórás árak miatt kérjen árajánlatot.

Homokszórás Budapest,homokszórás Dunakeszi és homokszórás Fót területén is vállaljuk kedvező feltételekkel!

A homokszórás  leginkább a szemcseszórásos eljárások közé tartozik. A technológia célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokkal bombázunk egy adott felületet.

Homokfúvás árak kedvező feltételekkel .

A homokfúvás a közismert neve annak az eljárásnak, ahol apró szemcsék és magasnyomású levegő segítségével különféle felületeket tisztítanak, vagy díszítenek. Alapvetően szemcseszórásról van szó, de a korai időkben főként homokot használtak. Manapság a homokszóró anyagok széles palettája hozzáférhető, mind fajtában, mind szemcseméretben. A homokfúvás Budapest  technológiája elsősorban rozsdátlanításra, festékeltávolításra, fémfelületek megtisztítására szolgál.Homokfúvás Fót és homokfúvás Dunakeszi területén ingyenes kiszállásal .

Szemcseszórás Budapesten és szemcseszórás Dunakeszin szuper feltételekkel!

Fém eszközeink és dísztárgyaink egyik legnagyobb előnye a tartósság, valamint a modern stílusirányzatok számára is közkedvelt letisztultság és  természetesen a színvilág. Azonban ahhoz, hogy tartóssága és szépsége időtálló maradhasson, felületkezelési eljárások alkalmazására van szükség. Ezen  eljárások egyike a szemcseszórás, vagy ismertebb nevén homokszórás – melyet csak az alkalmazott szóróanyag  különbözteti meg egymástól. A szemcseszórás alkalmazásakor a finom szemcseanyagot egy közvetítő anyaggal nagy sebességre gyorsítjuk, mely szemcsék a becsapódás során e fém felületén lévő szennyező és korrodált részecskéket a felületről leválasztva repítik tovább.Szemcseszórás Fót területén kedvező szemcseszórás árakkal együtt! Felületkezelés Dunakeszi,felületkezelés Fót,felületkezelés Budapest területén keressen minket bizalommal.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük