Milyen árban van a spiko cső gyártás?

Légtechnikai elemek tervezése, kivitelezése és optimalizálása cégünk egyik fő profilja.Légtechnikai elemek gyártása kedvező légtechnikai elemek árakkal együtt.

Légcsatorna gyártás árak kedvező részletekkel!

Műanyag légcsatorna idom kínálatunkban csőtoldó illetve szűkítő idomokat, felfogató és rögzítő elemet, továbbá tetősapkát is talál. Ezek a szerelési segédanyagok kisebb, de fontos elemei egy légcsatorna rendszernek. A műanyag légcsatorna elemekkel könnyű dolgozni, ezzel is megkönnyítik a szerelési feladatokat. Cégünk a légcsatorna gyártást rövid határidőn belül tudja vállalni !

Légtechnika gyártása kedvező feltételekkel !

Vendéglátóhelyek, étkeztetéssel foglalkozó cégek konyhai légtechnikai kivitelezését már saját tervezővel is végezzük.Cégünk vállalja irodák, irodaépületek, csarnokok légtechnikai, szellőzéstechnikai kivitelezését terv alapján, Magyarország bármely pontján!Emellett rendszeres karbantartási szolgáltatásunkat is igénybe veheti amelyet szerződéssel, fél éves – éves rendszerességgel végzünk.Légtechnika gyártás cégünknél gyors tervezéssel együtt.Légtechnika gyártás árak miatt kérjen árajánlatot e-mailen vagy akár telefonon keresztül is !

Spiko cső gyártás több éves tapasztalattal!

Egy spiko cső falvastagsága általában 0,8 mm alatt mozog, egy spiko cső hossza pedig meghaladhatja akár a 3 méter hosszúságot is. Mindezekből az következik, hogy a horganyzott cső fő alkalmazási területe a nagy kapacitású, ipari légtechnikai rendszerek, de bátran használhatjuk kisebb légkondicionáló berendezések elemeként is. Egy ipari felhasználási cél esetében kiemelkedő fontosságú az adott légtechnikai cső (ez esetben spiko cső) nagyfokú terhelhetősége és biztonságos használata. Spiko cső gyártás árak miatt lépjen kapcsolatba cégünkkel! A horganyzott cső méretek kiválasztása során figyelembe kell venni a felhasználási területet, a légsebességet és a nyomáskülönbséget is.