Autószerelés miatt keressen minket Budapesten!

Autószerviz Budapesten a 10.kerületben kedvező autószerviz árak mellett!

Képzeld el, mennyi időt, fáradtságot és utánajárást megspórolsz azzal, ha autószervizünkre  bízod autódnak rendszeres karbantartását. A mi szakmánk az autószerelés, ehhez értünk. Igyekszünk közérthetően fogalmazva elmagyarázni Neked mindazt, amit fontos tudnod, pl. a gépjárműved alkatrészeinek állapotát, azoknak mi a szerepük, és miért fontos a hibátlan működésük.Autószerviz 10.kerületben akár hétvégén is elérhető előrre egyeztetett időpontban! Az autószerelés és az autójavítás is egy igen összetett dolog.Futómű biztonsága indokolja a rendszeres átvizsgálásokat Autószervizünkben az átvizsgálások alkalmával minden esetben átvizsgáljuk a futóművek alkatrészeinek állapotát is.Autószerelés Budapest és autójavítás Budapest területén korrekt feltételekkel ! Az autószerelés árak és az autójavítás árakat sajnos legtöbbszőr előrre nem lehet megmondani hiszen függ attól is mennyi időt kell az autóján dolgoznunk!

 

Karosszéria javítás 10.kerületben korrekt részletekkel együtt!

A karosszéria javítására  több okból is szükség lehet:-nagyobb igénybevétel során, vagy hosszú évek után előfordulhat kopás, mattulás, apróbb sérülések, korrózió, lepattogzott a festés,közlekedési balesetben megsérül a karosszéria is akár. Ha már fennáll a probléma, nem mindegy, hogy milyen kezekbe kerül a gépjárműve hiszen Ön sem szeretné koklerekre bízni autóját. Szervizünkben vállaljuk a sérült karosszéria javítás Budapest területén. A karosszéria sérült elemeit megjavítjuk, esetenként cseréljük.Karosszéria javítás árak miatt kérjen árajánlatot.

Mercedes Szakszerviz Budapesten szuper Mercedes Szakszerviz árakkal együtt!

A Mercedes Szakszerviz  személygépkocsi szerviz állomásai a legjobb szolgáltatásokat kínálják az Ön Mercedes-Benz gépjárművének. Szakértő tanácsadóink és magasan kvalifikált szerviz munkatársaink gondoskodnak gépjárműve optimális karbantartásáról és javításáról. Mercedes Szakszerviz 10.kerületben találja meg!

Gumiszerviz Budapest és gumiszerviz 10.kerület területén kedvezően!

Gumiszerelőink több, mint 30 éves abroncs szerelési és defektjavítási tapasztalattal rendelkeznek, a legújabb gumiszerelési technológiákat is ismerve. A legmodernebb eszközökkel felszerelt gumiszerviz műhelyünkben az abronccsal és felnivel kapcsolatos problémák 99%-át megoldják a  10′-24’méretig. Ha nyári gumicsere érdekelné keressen minket bizalommal! Gumiszerviz árak miatt kérjen árajánlatot !A legtöbb defektet, szög által okozott lyukat, illetve a futófelületen található 6 mm-nél kisebb vágásokat megfelelő eljárások alkalmazásával javítani lehet. Ilyen esetekben nem kell a gumiabroncsot kicserélni, így a szakszerű javítással pénzt lehet megtakarítani.Gumijavítás Budapest és gumijavítás 10.kerület  területén kedvező feltételekkel. Gumijavítás árak és gumicsere árak miatt keressen minket bizalommal .